Ervaring

1996-2000

2000-2003

2003-2009

2009-2014

2014-2015

2015-2016

Suurland Falkplan Eindhoven

 

Mijn eerste werkgever. Een uitgeverij van stadsplattegronden en gemeentelijke informatiegidsen. Voornamelijk dtp-werk, opmaak van advertenties voor de gemeentegidsen in Nederland. Uiteindelijk aanspreekpunt van de studio. Verantwoordelijk voor de continuïteit en het begeleiden en inwerken van dtp-ers.

Mundocom Eindhoven

 

Full-service reclamebureau met ervaren studio. Onderdeel van Publicis Nederland. Hier goed leren vormgeven en dtp-en voor mooie klanten. Zeer diverse opdrachten met uiteenlopende grafische technieken. Helaas overleeft Mundocom de gevolgen van de ‘internetbubble’ niet. Samen met enkele collega’s en de overgebleven klanten fuseren we samen met GPR Communicatie en de De-t-Plantage, samen ook onderdeel van Publicis Nederland.

De-t-Plantage Eindhoven

 

Fris bureau met uiteenlopende klanten. Leuke tijd op een jonge studio. Zeer divers werk voor zowel kleine lokale klanten tot multinationals met internationale uitgaves. Meer ervaring opgedaan in het reguliere dtp-werk maar ook in het vormgeven van campagnes. D‑t‑Plantage heeft een hechte samenwerking met GPR Communicatie. Na teruglopende werkzaamheden door de economische crisis wordt D‑t‑Plantage overgenomen door GPR. Communicatie.

GPR. Communicatie Eindhoven

 

Communicatie bureau. Vooral grotere klanten zoals Renault, Rabobank, NH Hotels en Ernst & Young. Veelal middelen die aan strenge huisstijleisen moeten voldoen. Mijn werk bestaat uit het vormgeven en dtp-en van een grote verscheidenheid aan uitingen, maar ook bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe campagnes. Ondanks veel inzet van iedereen en toenemende hoeveelheid werk besluit Publicis Nederland vanwege bedfrijfseconomische redenen om GPR naar het hoofdkantoor in Amstelveen te verhuizen. Bijna alle werknemers worden ontslagen.

Kpunkt Technology Marketing Eindhoven

 

Technisch marketing bureau. Met 7 personen in Eindhoven en 15 in Stuttgart is KPunkt een internationaal georiënteerd bureau dat technische bedrijven van marketing en communicatie voorziet. Philips Healthcare is de voornaamste klant, samen met enkele technische bedrijven en universiteiten, voornamelijk uit regio Eindhoven. Mijn rol als designer is om samen met de content-managers alle gewenste middelen conform huisstijl vorm te geven, en de order in goede banen te leiden.

GiDesign Waalre

 

GiDesign is een ambitieus full-service reclamebureau met enkele grote klanten zoals Stahl en Auping. Naast het vormgeven en dtp-en was ik als hoofd studio verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuiteit op de studio. Ook was ik de schakel tussen de studio, de collega's van het accountteam en het managementteam.

 

GiDesign is tevens mijn eerste opdrachtgever sinds ik freelance.

Dankjewel jongens!

© 2016 - Martijn Pouwels, grafische vormgeving & dtp

KvK 65420039